top of page

CACTUS- EN VETPLANTENKWEKERIJ

Zeldzame cactussen en vetplanten voor elke liefhebber en verzamelaar

Cactussen en vetplanten

CACTUSSEN EN VETPLANTEN

Cactusflower is een cactus- en vetplantenkwekerij met een oppervlakte van 3000m², waarvan 500m² privéverzameling. Hier komen verzamelaars en liefhebbers niets tekort. Zij kunnen hun favoriete zeldzame cactussen of vetplanten uitkiezen in een overweldigend assortiment van 500.000 planten en maar liefst 1000 verschillende soorten, stuk voor stuk voor u gekweekt met liefde, ervaring, zorg en kennis.

EIGEN KWEKERIJ

Juist omdat onze cactussen en vetplanten direct bij ons zonder tussenpersonen gekweekt worden, kunnen we onze klanten steeds verzekeren van een mooie, sterke kwaliteit en een correcte prijs, samen met een persoonlijke service en gespecialiseerd advies van echte kenners

Alle formaten en soorten
cactus

ALLE FORMATEN EN SOORTEN

Bij Cactusflower vindt u een uitgebreide keuze aan zeldzame cactussen en vetplanten, van klein naar groot, van groen naar vergrijsd, van enorme bolcactussen tot zuilexemplaren, plantjes met of zonder bloem, voor elk wat wils. Wij hebben de grootste privé-collectie van cactussen en vetplanten van België, Nederland en Luxemburg. Ontdek de wondere wereld van:

Cactussen

Succulenten

Opuntia’s

Echeveria’s

Agaves

Hawortia’s

Epiphyliums bol- en zuilcactussen

Caudex planten

Contacteer Cactusflower

Kom onze cactus- en vetplantenkwekerij ontdekken in Rumst!

bottom of page